Meny

Bakverk

Här kan du njuta av klassiker från kafferepens tidevarv och våra goda biskvier i olika smaker. Och visst kan det behövas en rejäl omgång bullar och kakor efter att ha vandrat på stigarna i skogen! 

Här finner du ett trivsamt och hemtrevligt café med ekologisk inriktning. Hos oss hittar du ett utbud som både är gott och mättande.

Vi erbjuder rättvisemärkt kaffe och te. Att dricka te ska vara en njutning. Därför serverar vi vårt eget goda örtte Bylsjöte och Tyresta by blandning som vi även säljer i lösvikt. Vi inspireras av årstiderna och använder oss av ekologiska, närproducerade och rättvisemärkta produkter i möjligaste må.

Mat

Vi serverar goda lättare luncher såsom värmande soppor, wraps, sallader. Vi har ekologiska pannkakor med grädde för barn i alla åldrar. Vi erbjuder allt från ostsmörgåsar till lyxiga räksmörgåsar. Vårt utbud ändras ofta.

Är ni många som kommer får ni gärna förboka mat för bästa service.

På helgerna har vi frukost mellan kl 8-11 där vi  serverar jucie/smoothies,ägg smörgäs samt yoghurt med vår goda granola.

Specialkost

Oavsätt om du är nötallergiker, laktos- eller glutenintollerant, vegetarian eller vegan har vi något som som passar alla. Både gällande mat och bakverk. Kom in och fråga vår personal så hjälper vi er att hitta den smarriga kakan även till dig!