Event / Catering

Lägg ert nästa evenemang hos oss!

Planerar ni ett mindre eller mellanstort möte för er på arbetsplatsen eller i föreningen, välkomna att lägga det här hos oss på Caféet i Tyresta by. I en trivsam lantlig kulturmiljö med anor från 1700-talet och med Tyresta nationalparks urskog runt hörnet, erbjuder vi året om ett alternativ utan WiFi där istället individens behov av genuinitet och avkoppling sätts i fokus!

Närproducerat, rättvist och ekologiskt

Förutom möteslokaler för upp till 35 personer med blädderblock och annat arbetsmaterial ni kan behöva, vill vi stolt lyfta fram vår hemlagade mat och vårt likaså hembakade fikabröd. Vi tror starkt på att välja ekologiska och närproducerade och rättvisemärkta ingredienser så långt det bara är möjligt. Oavsett ni föredrar matiga mackor, ljuva soppor, fräscha sallader eller siktar in er på våra godsaker till kaffet, kan ni vara säkra på att det finns en väl genomtänkt plan som gynnar både era smaklökar ert sötsug, liksom miljön och arbetsförhållanden. Allt serverat till bords inne eller ute på caféet, som matsäck på en sten i skogen eller som catering hemma hos er. Oavsett om några i sällskapet är nötallergiker, laktos- eller glutenintolleranta, vegetarianer eller veganer har vi något som passar alla. Gäller både mat liksom bakverk.

Guidning i nationalparken

Vill ni i samband med ert möte ha guidning under en kortare eller längre promenad i urskogen, låt oss veta så fixar vi det. Lätt att ta sig hit Busshållplats och stor parkering finns ett par hundra meter från oss, om ni inte vill vandra hit förstås. Tydligt skyltat utmed väg 73, i Vendelsömalm och i Brandbergen i Haninge. Hör med oss så berättar vi gärna mer!